duminică, 6 martie 2011

CALATORIILE ASTRALE

Am observat ca din ce in ce mai multe persoane acceseaza Astronet.ro folosind cuvintele cheie: calatorii astrale. Pentru ca se regasesc aceste cuvinte in diverse articole, multi ajung aici dar din pacate nu gasesc ceea ce au cautat. Am inteles astfel ca ar fi cazul sa impartasesc viziunea mea cu toti cei interesati de asemenea experiente. Le-am trait, citesc foarte mult despre acest subiect, astfel ca am un mic bagaj informational pe care as putea sa-l pun la dispozitie si altora. Nu garantez nimanui ca va reusi sa iasa din corpul fizic intr-un mod constient, dar pot oferi metode prin care se poate ajunge la un asemenea deznodamant. Aceste tehnici au fost testate de mine personal, iar experientele traite, in mare parte, le voi descrie in cele ce urmeaza.

Intai de toate vreau sa subliniez faptul ca nu este absolut necesar ca cel ce doreste sa faca astfel de calatorii sa aiba un corp energetic de o vibratie inalta, sau sa aiba chakrele echilibrate ori purificate. Mi s-a intamplat sa ies spontan din corpul fizic dupa ce am nascut, iar corpul meu fizic a fost extrem de subred dupa acasta experienta. In cartile pe care le-am citit, am descoperit acelasi lucru, de exemplu, un exlorator a stat mult timp in afara corpului fizic atunci cand suferea de pneumonie. Nu cred ca trebuie sa fi pur sau echilibrat ca sa poti iesii din corp. In schimb, avertizez asupra faptului ca o fiinta care nu are un minim de control asupra pornirilor sale, asupra gandurilor, s-ar cam putea sa dea de greu daca nu tine cont de anumite ,,sfaturi,,. Subconstientul, de cele mai multe ori, il conduce pe explorator in locuri/situatii menite sa il faca sa treaca peste niste temeri, sa isi rezolve unele blocaje. Aceste situatii nu-i vor fi pe plac, dar il pot ajuta enorm din punct de vedere spiritual daca va trece ,,testele,,. Spre exemplu, exista persoane care se tem de intuneric, de aglomeratie, de spatii inchise, de diverse animale, samd. Acestia isi pot intalni propriul cosmar in lumea cealalta.


Exista mai multe posibilitati prin care omul se poate dedubla. Un prim exemplu ar fi cazul in care individul este tras afara din corp de diverse spirite pe care doar le percepe, cel mult le aude, dar nu le vede. O alta situatie se intampla destul de des, cand omul sufera un accident, cand sufera de o boala care i-a subrezit corpul fizic sau chiar si atunci cand se drogheaza. In primele doua exemple omul detine control asupra situatiei, daca nu cumva se sperie si ajunge din nou in corpul fizic. In cazul drogurilor, individul nu are nici macar idee de unde se afla, iar de control nici nu putem vorbi.

O alta posibilitate este cea a celui care isi induce o stare de relaxare, dupa care reuseste prin diverse metode sa simta vibratiile aferente dedublarii si care iese in cele din urma, fie plutind in sus, fie rostogolindu-se pe o parte. De curand, am citit o carte despre moartea impartasita, ce facea referire la persoane care au asistat la moartea cuiva si care s-au ,,trezit,, iesiti din corp, experimentand alaturi de cel decedat diverse experiente inaltatoare, fericite, deosebite. Unii chiar au ,,asistat,, la retrairea constienta a vietii celui decedat. Asadar, fenomenul dedublarii este mult mai ,,raspandit,, si mai complex decat ne dam noi seama in acest moment.

In cartea Aventuri dincolo de limitele corpului fizic, William Buhlman descrie metoda prin care el reuseste sa isi paraseasca trupul, precum si cateva dintre minunatele sale calatorii astrale.

Una dintre cele mai eficiente metode se refera la VIZUALIZARE. Toti avem acces la imaginatie, toti detinem capacitatea de a vizualiza, chiar si cei ce considera ca n-au ,,talente,, in domeniu. Secretul folosirii metodei de vizualizare consta in a ne cufunda mental intr-un mediu fizic real. Autorul vizualiza dormitorul mamei sale deoarece cunoaste in detaliu acea incapere. In plus, de fiecare data cand se afla in camera respectiva, analiza amanuntit obiectele din incapere. Ideea de baza a acestei vizualizari se refera la mentinerea atentiei in afara corpului fizic. Ne focalizam asupra unui loc sau obiect aflat la distanta dar implicand toate simturile (auzul, vazul, mirosul, pipaitul si dupa caz, chiar simtul gustului). Daca vizualizam precum autorul o anumita incapere, ne putem imagina cum parchetul se aude sub picioarele noastre, cum se simte la pipait un anumit obiect/material din camera respectiva, ne putem ,,amintii,, mirosul specific al locuintei, samd.


O alta matoda ar fi CONVERSIA VISELOR. Lumea viselor este o poarta eficienta catre calatoriile extracorporale. Ar trebui, asadar, sa consientizam importanta viselor, in primul rand, iar mai apoi sa ne si folosim de ele in masura in care reusim inatai de toate sa devenim constienti in timpul somnului. Pentru a ramane constienti si dupa ce corpul adoarme, se poate incerca metoda autosugestiei. Putem repeta, pe masura ce adormim, urmatoarele afirmatii: ,,raman constient pe masura ce adorm; raman constient in timpul somnului; devin constient in timpul viselor,,.

Marturisesc faptul ca si eu am experimentat o decorporalizare dupa ce am devenit constienta intr-un vis. Defapt, in vis, ma aflam intr-o camera cu o anumita persoana, dupa care m-am simtit proiectata inapoi in patul meu. In acel moment am simtit atingerea cuiva, care defapt incerca sa ma scoata afara din corp prin metoda rostogolirii. Mi-am dat seama ce se intampla si nu m-am speriat, ba chiar am reusit ,,sa ma las,, trasa afara. Cu alta ocazie, visam efectiv ca sunt intr-un cabinet spiritual si ca m-am asezat in pozitie de meditatie (Lotus). In acel moment, dupa ce am inchis ochii, am simtit mainile ,,cuiva,, tragandu-ma de cap. Nu am reusit sa ma las dusa de valul senzatiilor, insa mi s-a ,,spus,, sa ma concentrez pe ochii pe care ii vad ,,mental,, si sa-mi imaginez ca ma aflu in spatele lor. Dupa care am facut o rotatie de 180 de grade si am iesit ,,cumva,, din corp.

Afirmatiile si-au dovedit puterea in mai multe domenii, astfel ca nu insistam inutil sa dovedim ca autosugestia este eficienta. Insa pentru eficienta maxima, atunci cand ne folosim de afirmatii pentru a iesii din corp, sunt importante patru lucruri. 1 Sa crestem intensitatea emotionala si intelectuala a ultimelor afirmatii de dinainte de a adormi. 2 Sa repetam continu afirmatiile pana cand adormim. 3 Sa ne raportam la afirmatile facute ca fiind angajamente personale ferme. 4 Sa fim complet deschisi sa primim ceea ce am afirmat.

Exemple de afirmatii:

Acum experiemntez in mod constient o decorpolarizare!
Ma decorporalizez ACUM!
Acum ma aflu in afara corpului fizic!
Raman constient pe masura ce corpul meu fizic adoarme!
Acum ma separ de corpul meu fizic!

Afirmatiile sunt extrem de folositoare si dupa ce s-a realizat decorporalizarea. In primul rand, unii nu reusesc sa vada mare lucru, fiind incapabili sa isi deschida ,,ochii,,. Altii, pentru inceput, vad ca prin ceata. Pentru a obtine claritate, trebuie sa afirmam ca vedem clar tot ceea ce ne inconjoara. De asemenea, pentru a obtine control asupra gandurilor noastre, trebuie sa afirmam ca detinem controlul. Daca nu facem aceasta afirmatie in astral, ne vom trezii ,,propulsati,, cu o rapiditate uimitoare in directia in care ne poarta gandurile. In plus, noi gandim atat de multe lucruri deodata incat cu siguranta o experienta de acest gen ne-ar zapacii mai mult decat ne putem imagina.

Cea mai favorabila perioada pentru a incerca o dedublare, pentru mine, s-a dovedit a fi momentul imediat de dupa un somn de amiaza. Atunci corpul meu este mai degraba amortit, relaxat, linistit. Indeplineste toate conditiile necesare pentru o reusita. E cert faptul ca am reusit sa ies din corp si printr-o relaxare voita, profunda ori in timpul unei meditatii cand ma aflam deja in aceasta stare. Uneori am simtit vibratiile corespunzatoare fara sa le provoc, alteori le-am provocat intentionat, evident prin vizualizare. Mi-am imaginat ca plutesc sau ca ma ridic usor din corp. Intai imi ,,simteam,, mainile cum se ridicau, apoi restul corpului. De obicei cand ajungeam in dreptul capului, apareau vibratiile respective.

La ce va puteti astepta?

In primul rand, primele experiente vor fi scurte, pana cand, fie veti constata ca de fiecare data cand va ganditi la corpul fizic reveniti in corp, fie veti constata ca un gand emis ,,gresit,, va readuce inapoi. In astral, cuvintele au un singur sens! Trebuie sa folosim corect si exact cuvantul potrivit pentru ca riscam sa experimentam altceva decat ne-am dorit initial. In plus, am constatat ca mai exista o varianta care scurteaza calatoriile si se refera la a nu fi pregatit de mai mult. Eu mi-am dorit, la inceput, sa ies prin usa pe casa scarii, ca sa plec. M-a luat o dorinta atat de spontana incat deja ma si chinuiam sa ies prin usa. Insa in acel moment am ,,auzit,, o voce care mi-a spus ca e suficient atat deoarece nu sunt pregatita pentru acea aventura si evident m-am reintors in corpul fizic.

Imi este foarte clar faptul ca suntem ghidati, urmariti sau paziti in astfel de momente. De asemenea, stiu cu siguranta ca nu se intervine decat daca ceri acest lucru sau daca vrei sa iti depasesti ,,posibilitatile,,. In plus, am remarcat faptul ca daca pui o intrebare anume, despre locul sau ,,obiectul,, vazut, ti se raspunde, auzi in ,,minte,, o voce dar care pare a fi formata din imagini. Nu pot explica exact fenomenul, dar este cu siguranta o altfel de comunicare decat cea din planul fizic.

Pana cand nu intelegem ca trebuie sa fim in stare sa ne controlam anumite porniri, ganduri, sentimente, temeri, nu vom reusi sa avem parte de o experienta eficienta. Putem iesi din corp dar experimentam tot felul de situatii pe care nu le controlam sau nu le intelegem ori care ne provoaca panica si cine stie ce alte efecte psihologice devastatoare. Ar trebui ca fiecare dintre noi sa ne identificam temerile, limitarile, blocajele. Apoi sa ,,lucram,, continu pentru a ne elibera de asemenea constrangeri. Daca ne aventuram in astral fara un minim control, constatam ca suntem purtati, deloc intamplator, in directii infricosatoare, care ne testeaza limitele, in ideea de a trece peste o bariera interioara dificila.


De asemenea, ne putem gasi fata in fata cu un alt spirit. Asemenea experiente, de regula sunt inspaimantatoare, pana cand, exploratorul se ,,obisnuieste,, cu ideea. In cele din urma se poate comunica, se pot lega prietenii, se pot schimba impresii, samd. Puteti patrunde in diferite nivele de constiinta, in diferite planuri, unde fiinteaza spirite ce vibreaza cu locul sau spatiul respectiv. Daca va aflati pe un nivel inferior, puteti constata ca exista rautate sau ticalosie la fel ca si in planul fizic. In schimb, pe un nivel superior, puteti intalni spirite deosebite, de o vibratie inalta greu suportabila daca nu reusiti sa va ajustati vibratia personala pentru a-i face fata. (E suficient sa ,,cereti/afirmati,, schimbarea de vibratie!!)
Puteti constata ca in planul imediat, cel in care pasiti prima data, exista obiecte asemanatoare cu cel din planul fizic. Poate chiar seamana in totalitate spatiul nou cu cel din care ,,ati plecat,,. Insa de cele mai multe ori, realitatea fizica nu coincide in totalitate cu cea astrala (planul in care iesiti, de regula, prima data). De exemplu, eu am constatat ca masa din sufrageria astrala era mult mai mare decat cea pe care o detin in plan fizic si mult diferita. In plus, in bucatarie pe masa am pus mana pe niste coji de portocala, inexistente in planul fizic.

In plus, puteti constata ca sunteti mult diferiti decat in realitatea fizica. Eu am descoperit ca sunt mult mai spontana, mai rebela, mai curioasa, mai ,,copilaroasa,,. Nu sunt la fel de calculata precum in planul fizic.

Va urma.... cu siguranta!

Daca doresti sa discuti cu cineva despre acest domeniu, iti stau la dispozitie, poti folosi adresa de e-mail consultatii@hotmail.com. Putem discuta si despre modalitati prin care ai putea sa scapi de temeri, limitari, retineri, samd. Putem invata impreuna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu