miercuri, 16 martie 2011

Magicianul ne invata ...


Magicianul reprezinta Creatia, originea energiei si detine numarul primar. Magicianul simbolizeaza intelectul, comunicarea, magia, inceputurile.

Daca Nebunul a avut curajul sa aspire la calatoria in spre desavarsire, Magicianul este cel care porneste la drum si devine constient de potentialul pe care il are. Deja nu mai vorbim despre un plan, ci vorbim despre actiunea in sine, despre punerea in practica. Este cuprins de un entuziasm specific noilor inceputuri si cauta sa invete, sa stie, sa acumuleze, sa se informeze.

Insa nu ramane in acest stadiu primar, al informarii, ci trece la fapte, aplica, experimenteaza, munceste, evolueaza. Este in faza in care isi alege cel mai bun drum, cea mai corecta cale pentru sinele sau, instrumentele de ,,lucru,,.


Fiecare avem propriul nostru drum sau propria noastra cale. Prin Magicianul, adulmecam si testam, trecem in revista posibilitatile pe care le avem, observam ce ne atrage, ce ni se potriveste si ajuta mai mult.

Fiecare dintre noi am fost inzestrati de natura cu diferite talente sau capacitati. Fiecare are propriul sau mod de a se manifesta pe acest pamant. Suntem unici. De asemenea, avem pe langa karma si posibilitati oferite de aceasta pentru a o depasii.

Desi percepem karma ca fiind o corvoada, deoarece nu sunt usor de trecut testele la care suntem supusi, ea ne ajuta sa evoluam, sa experiemtam, sa intelegem viata in toate aspectele sale. In plus, chiar daca avem o karma complicata, pe de o alta parte ni se dau aceste ,,talente,, sau capacitati, de care ne putem folosii pentru a trece testele cu brio. Pe de o parte ni se pune o aparenta piedica, iar pe de alta parte ni se intinde o mana de ajutor. De aceea, este important sa constientizam ca nu suntem singuri si ca nu ni se da mai mult decat putem duce.

Daca ne confruntam cu o anumita problema sau complicatie si daca privim atent in noi insine, sau poate chiar in jurul nostru, avem la indemana si posibilitatea de a razbi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu