joi, 17 martie 2011

Marea Preoteasa ne invata ...(TAROT)


Puterea fiecaruia se afla in interior, doar ca unii sunt mai constienti de aceasta realitate si altii mai putin constienti. Odata ce patrundem in profunzimea noastra, in lumea misterioasa a sufletului, odata ce lasam sinele nostru sa iasa la lumina, detinem o putere nemarginita, o siguranta si o intelegere deosebita. Marea Preoteasa este stapana secretelor, stapana lumii interioare, a tot ceea ce nu ni se dezvaluie fara munca asidua, fara o cautare indelungata, fara puterea de patrundere a nevazutului. Toate cunoasterea nu apare in constiinta omului decat atunci cand acesta este pregatit sa infrunte realitatea.


Ni se dau raspunsuri la intrebarile adresate, ni se alina ranile existente, ni se dau exact acele informatii pe care le putem manui sau intelege in momentul respectiv. Ce e prea mult strica, iar un om care se afla pe un nivel inferior nu poate manui in siguranta informatii ce tin de un nivel superior. Nu le intelege, nu le crede sau chiar acele informatii il pot intoarce din drum deoarece sufera un soc, se blocheaza, se inhiba. Toate se intampla la timpul lor si Misterioase sunt Caile Domnului!

Marea Preoteasa se afla asezata pe un tron, intr-o postura mistica, de neclintit. Este inconjurata de Luna, de doua flori si doi stalpi. Ea reprezinta principiile spirituale feminine ale cunoasterii si ne sugereaza ca poate patrunde acolo unde noi nu putem. De asemenea, aduce in atentia noastra intuitia, discretia, rabdarea, ingaduinta, puterea de a ierta si de a ajuta pe cei ce au nevoie.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu